top of page

OVER ONS

Bij kapsalon Sense Hair by Carlos in het C.S. Kwartier in Rotterdam kan je terecht voor haarstijlen voor hem en haar. Het team heeft talent, kennis, ervaring en levert kwaliteit. Ze houden de veranderende trends in de gaten om jou een passend advies te kunnen geven. Zo krijg je een uniek, creatief kapsel dat precies bij je stijl past. Eigenaar Carlos is een topstylist die vernieuwend is maar ook oog heeft voor klassieke stijlen. Hij houdt vast aan zijn credo: "Er zijn heel veel kappers die goed kunnen knippen, maar slechts enkelen die daadwerkelijk weten welk kapsel geknipt is voor de klant!".
 

Leuk weetje: Sense Hair heeft meerdere prijzen gewonnen tijdens de Coiffure Awards 2018. Onder andere voor het beste team, de beste kleur en beste dameskapsels!

JIJ + WIJ = BLIJ

Voorafgaand elke behandeling hebben we met jou een gratis consult. Hierin bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe we dat het beste kunnen bereiken. Ervaring leert ons dat klanten vaak binnenkomen met een idee van hun perfecte kapsel, uitstraling, of haarkleur. Je hebt dan ook alle ruimte om dit te delen. Wij delen ook graag onze expertise en geven advies waar nodig. Zo komen we samen tot jouw behandelplan en kunnen we een duidelijke indicatie geven van de tijd en kosten ervan.

In onze salon kom je ook voor de service, dat weten we. Daarom starten we met een ontspannende wasmassage, drink je een kopje koffie tijdens het wachten en maken we gebruik van de beste haarproducten van merken als Keune, Kérastase en Olaplex.

JIJ

Jij staat centraal. Vertel ons over je wensen, wie je bent of wie je wilt zijn. Door jou te leren kennen, gaan wij een kapsel creëren die past bij jouw persoonlijkheid. Je kunt zelf foto’s meenemen van wat jij mooi vind of blader door onze lookbook en raak geinspireerd.

WIJ

Wij geven je graag persoonlijk advies op welke opties er zijn, wat bij jouw gezichtsvorm en haartype past en/of welke kleur je mooi zou staan. Ook kijken we naar de status van je haar, hoe gezond je haar is en hoe we de gezondheid van jouw haar kunnen optimaliseren.

BLIJ

Pas als jij blij de deur uit loopt is onze missie geslaagd. En je kan erop rekenen dat wij daarvoor gaan zorgen. Zie ons als het instrument die helpt om jouw wens werkelijkheid te maken!

bottom of page